شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 282734
۱۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۶

جلسه نخبگان، فرهیختگان، استادان، مدرسان، طلاب و برجستگان حوزوی، با حضور حجت الاسلام و المسلمین خادمی نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام خادمی در این هم اندیشی برنامه های فرهنگی بعثه در عمره سال جاری را تشریح کرد و اظهار داشت: خوشبختانه با حضور طلاب و نخبگان حوزوی، برنامه های فرهنگی مختلفی را در عمره سال جاری برگزار کردیم که استقبال زائران و عمره گزاران ایرانی از این برنامه ها بسیار خوب بود.

برپایه این گزارش به نقل از پایگاه حج، وی برگزاری زیارت دوره عمومی و ویژه برای دانشجویان، طلاب خواهر و برادر، استادان، مدرسان و فرهیختگان و افراد علمی را از جمله برنامه های فرهنگی بعثه برشمرد و افزود: زیارت دوره ویژه در سال جاری برای بیش از 31 هزار نفر از دانشجویان، استادان، مدرسان، مدیران و دانشگاهیان، پنج هزار نفر از برادران طلبه و دو هزار نفر از خواهران طلبه برگزار شد.

نماینده بعثه، برگزاری جلسات هفتگی دعای کمیل و ندبه، انس و معرفت، مراسم جشن موالید ائمه معصومین علیهم السلام و برگزاری مراسم روضه خوانی ویژه شهادت حضرت زهرا(س) و مناسبت های شمسی همچون روز جمهوری اسلامی ایران و هفتم تیر ماه با حضور زائران و عمره گزاران را از دیگر برنامه های اجرایی بعثه در سال جاری عنوان کرد.

وی حضور نخبگان و فرهیختگان حوزوی را در برنامه های فرهنگی بسیار مهم یاد کرد و اظهار داشت: بعثه مقام معظم رهبری از همه فرهیختگان، استادان، مدرسان و طلاب عزیز می خواهد که طرح ها و ایده های خود را در خصوص برنامه های فرهنگی بعثه ارائه کنند و ما برای اجرای برنامه های موفق و کاربردی اعلام آمادگی می کنیم.

همچنین در این جلسه شماری از نخبگان حوزوی به بیان دیدگاه های خود در خصوص برنامه های فرهنگی بعثه پرداختند و تاکید کردند: به کار گیری نخبگان حوزوی و دانشگاهی در برنامه های فرهنگی بعثه بسیار ضروری است و امیدواریم اتاق فکری در بعثه تشکیل شود تا این برنامه ها را مدیریت کند.

نخبگان حوزوی تصریح کردند: آشنایی با زبان روز دنیا از جمله برنامه های ضروری است که بعثه باید با جدیت آن را دنبال کند؛ زیرا مبلغان و روحانیان کاروان ها بدون آشنایی به زبان خارجی نمی توانند در تبلیغ موثر واقع شوند.

فرهیختگان حوزوی، مدت برگزاری زیارت دوره را اندک دانستند و اظهار داشتند: اماکن مقدس و مذهبی فراوانی در شهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره وجود دارد که بسیار از فرهیختگان با این اماکن آشنایی چندانی ندارد که تشریح و توضیح این امکان برای برجستگان حوزوی و دانشگاهی بسیار مفید است؛ بنابراین بهتر است که مدت زمان زیارت دوره ای افزایش یابد.

این گروه، استفاده از فعالان فرهنگی و افراد متبحر در عرصه فرهنگی را به عنوان رابطان فرهنگی در هتل ها مهم برشمردند و افزودند: متاسفانه گاهی برخی افرادی در هتل ها به عنوان رابط فرهنگی فعالیت می کنند که آشنایی چندانی با کارهای فرهنگی ندارند و یا برنامه های فرهنگی خود را محدود به بخش های می کنند که برای زائران بسیار ضروری نیست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha